ZOË KRAVITZ ȘI KARL GLUSMAN AU DIVORȚAT!

Zoë Kravitz, fiica cântărețului Lenny Kravitz, a mai ”punctat un rol”, cel de femeie divorțată. În urmă cu aproape un an, în decembrie 2020, actrița a luat o decizie radicală și i-a cerut partenerului să divorțeze. După aproape doi ani de căsnicie alături de actorul Karl Glusman, povestea de iubire dintre cei doi a luat sfârșit.

Zoë Kravitz a pus punct unei relații de aproape doi ani cu actorul Karl Glusman

Anul 2021 a fost unul benefic pentru Zoë Kravitz. La 32 de ani a divorțat și a devenit o femeie liberă…sau nu?! Potrivit  Pagesix.com, actrița de la Hollywood a sărit în brațele producătorului Channing Tatum. Coincidență sau nu, fiica lui Lenny Kravitz a cerut să divorțeze în decembrie anul trecut, iar în ianuarie gurile rele vorbeau de o posibilă legătură între ea și Channing Tatum (41 ani).

Un nou cuplu posibil la Hollywood

Dacă nici în New York paparazzii nu sunt vigilenți, atunci unde?! Echipa de profesioniști i-a surprins pe cei doi. Cel mai nou cuplu posibil de la Hollywood a fost surprins în timpul unei sesiuni de shopping, dar și în timp ce se relaxau într-o plimbare cu bicicleta.

Povestea de amor dintre cei doi a luat naștere pe platourile de filmare ale filmului ”Pussy Island” unde Zoë Kravitz a avut debutul ca și regizor, iar faptul că Channing Tatum joacă în rolul principal a venit ca o confirmare a tuturor zvonurilor.

Channing Tatum a fost căsătorit cu Jenna Dewan, alături de care are o fetiță pe nume Everly. În aprilie 2018, actorul și Jenna Dewan au anunțat că se despart, după o căsătorie care a durat 9 ani.