Mihaela Bilic, în locul Oanei Cuzino la Pro TV. Ce emisiune va prezenta Citeşte întreaga ştire: Mihaela Bilic, în locul Oanei Cuzino la Pro TV. Ce emisiune va prezenta

Din această toamnă, medicul nutriționist Mihaela Bilic va avea propria emisiune la Pro TV, după plecarea Oanei Cuzino, cea care a prezentat proiectul „Ce se întâmplă, doctore?”.

Mihaela Bilic, specialistă în nutriție și viață sănătoasă, va realiza emisiunea „Doctor de bine”. Aceasta va fi difuzată în același interval orar precum „Ce se întâmplă, doctore?”, de luni până vineri în cadrul știrilor de dimineață, iar în weekend, într-o ediție specială. Aceasta va putea fi urmărită și online. În cadrul știrilor va fi cel puțin o pastilă de știri legate de sănătate, iar în weekend va fi o emisiune de sănătate și de lifestyle pe care o vom construi cu informații în domeniul medical, cu informații despre nutriție, dar și despre lucruri banale precum mersul la cumpărături, a declarat Mihaela Bilic pentru Libertatea.

Mihaela Bilic va realiza emisiunea „Doctor de bine” la Pro TV Medicul nutriționist a dezvăluit că va trata subiecte din „sfera medicală, lifestyle, viață de zi cu zi, de la nutriție la psihologie, de la sex până la hobby și activități de recreere”. Avem nevoie ca românii noștri nu doar să fie hrăniți cu mult și bine, dar și să fie din nou încrezători, optimiști și cu chef de viață. Împreună cu Pro TV voi putea să îi ajut pe oameni să se împace cu mâncarea, a dezvăluit nutriționista. M-am oferit chiar să fiu reporter de teren și să merg în fabrici unde se fac lactate sau în crescătorii de animale. Vreau să diversificăm un pic ceea ce înseamnă dinamică de știri și să încercăm să aducem pe micile ecrane și în casele oamenilor lucruri valoroase pe care dacă nu le auzi la știri, nu ai de unde să le știi. O să fiu acest culegător și cercetător de tot ce înseamnă bun și bine, a mai spus Mihaela Bilic.