EXCLUSIV Sebastian Chitoșcă, totul despre presupusa despărțire de soția lui: ”Este vorba despre situația din familia mea”. Faimosul de la Survivor a dat cărțile pe față

Sebastian Chitoșcă și-a pus pe gânduri urmăritorii din mediul online, după ce, într-un moment de sinceritate, a ”scăpat” câteva lacrimi. Internauții s-au gândit imediat că poate s-a certat cu partenera lui, așa că au început să-l întrebe pe Instagram despre acest lucru. Foarte multe comentarii erau legate de o posibilă despărțire dintre el și Alexadra.

Ei bine, fostul fotbalist a vorbit sincer, deschis și cu lux de amănunte despre acest subiect, care le-a dat bătăi de cap curioșilor.

Sebastian și Alexandra Chitoșcă au o relație specială, pentru că au pornit relația de la zero.

S-au urmat oriunde, unul pe celălalt, s-au sprijinit și s-au iubit în momentele grele, atunci când e cel mai rău. Cum nu s-au lăsat unul pe altul, niciodată, n-ar fi avut de ce s-o facă nici acum. Totuși, faimosul de la Survivor România 2021 recunoaște că urmăritorii lui de pe Instagram au înețeles totul greșit.

Sebastian și Alexandra Chitoșcă nu s-au despărțit

Sebastian Chitoșcă a fost prezent, prin Skype, la ”Ștafeta Mixtă”, acolo unde a vorbit despre relația cu soția lui, cea cu care spune că va rămâne împreună până la sfârșit.

”Niciodată așa ceva. Eu am făcut un live pe instagram, eu nu sunt atât de prost să dau satisfacție oamenilor. Nu puneam pe internet dacă se întâmpla chestia asta. Eu am făcut un live când plecam de la fratele meu și mă gânderam la tot ce era Vlad și ce însemna el si toate nevoile pe care le avea el când eram eu în competiție. M-am gândit că puteam să fac mult mai multe pentru el, lucruri care l-ar fi ajutat să evolueze.

Și lucrurile astea m-au făcut să scap câteva lacrimi, să mă exteriorizez. Și așa au dedus ei că m-am despărțit de Alexandra. Nu este vorba despre ce cred ei, este vorba despre situația din familia mea. Dacă soția mea pleca de acasă, cred că își lua și garderoba. Noi suntem împreună până când unul dintre noi se va duce acolo unde ne vom duce toți. Noi ne înțelegem foarte bine. Eu nu sunt cârcotaș”, a spus Sebastian Chitoșcă, în exclusivitate la Ștafeta Mixtă.

Check Also

Procesul Judecata

Yargi: Hotarare Episodul 4 Subtitrat in Romana

Ceas Yargi: Hotarare episodul 4 subtitrat in romana with high resolution. Echipa filmefast încarcă cele …