ABOUT US

Ce mai faci, Iubire tuturor celor care citesc. Sunt guru wala și îmi place să scriu actualizări Oportunități de carieră, lista de merite a educatorilor, sfaturi și trucuri, software de calculator, aplicații Android, informații despre rețeaua mobilă și informații despre lume aici, zilnic, îl actualizez personal în mod regulat. Deoarece am o experiență amară serioasă a șomajului, acele zile au fost experiența reală. Acesta oferă actualizări zilnice ale acestui site web (https://release1.net/) despre locurile de muncă naționale și internaționale, software-ul computerului și sfaturi și trucuri pentru computer etc.

Ne puteți contacta pentru orice întrebare, sugestie sau informație utilizând adresa de e-mail de contact: [email protected] menționată mai jos. Vom încerca să răspundem în câteva minute. Țin legătura cu domeniul consilierului de servicii tehnice și continuu să cooperez cu toate contactele mele în ceea ce privește carierele și informațiile despre computer, de aceea acest blog a fost creat pentru a oferi servicii de căutare a unui loc de muncă mai sistematic.

Dacă aveți sugestii cu privire la ceva de pe acest site, vă rugăm să trimiteți un e-mail la [email protected] sau să vă alocați puțin timp pentru a scrie în caseta de comunități a oricărei postări, apoi îi răspund.

https://release1.net este o agenție de design grafic premium cu sediul în orașul România. Un mandat de a ajuta companiile și organizațiile să ajungă la publicul dorit prin soluții creative de ultimă oră. Suntem agenția de branding preferată pentru companii și organizații. Am fost oportun să lucrăm cu o gamă variată de clienți din întreaga lume.

Servicii de design grafic, modele de logo-uri personalizate, branding, design de site-uri web, design de aplicații mobile, fluturași, design de broșuri și design ecologic de țesături de cumpărături nețesute.
Am ajutat mai multe întreprinderi mici și mijlocii să își reorienteze marca pentru un succes mai mare și căutăm să facem același lucru și pentru al tău.

Faceți parte din noua revoluție, una condusă de design și alimentată de https://release1.net/!

Cu respect Echipa https://release1.net/ (Cum să le folosiți pe toate)

Adresa de e-mail: [email protected]